La nivel mondial, grupul Generali este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata produselor de asigurare si financiare. Ia fiinta in anul 1831 la Trieste, in nordul Italiei, iar istoria grupului in tara noastra incepe in anul 1835 cand se infiinteaza prima sucursala in cel mai important oras comercial de la acea data, Braila. Dupa numai doi ani, societatea isi muta sediul principal la Bucuresti, iar mai apoi isi schimba denumirea in GENERALA - Societate Romana de Asigurari Generale. In anul 1935 Generala devine numarul unu pe piata asigurarilor din Romania.

 

Anul 2011 aduce fuziunea dintre Ardaf si Generali Asigurari pentru a forma compania de asigurari Generali Romania.

 

ASIGURAREA RCA GENERALI

 

Asigurarea de raspundere civila, dupa cum toti stim, este obligatorie in Romania, dar nu toate politele RCA sunt la fel. De acea este necesar ca tu sa alegi cu atentie asiguratorul tau RCA.  Aceasta polita iti ofera acoperire in cazul unor evenimente ce conduc la prejudicierea in trafic a unor terte persoane, fie de catre tine personal sau alte persoane ce se afla la volanul autovehiculului tau personal.

 

Polita RCA de la Generali este RCA este construita in functie  de profilul soferului, astfel incat experienta si un istoric bun in trafic iti pot aduce reduceri de tarife, ceea ce vine in intampinarea dorintelor soferilor din ziua de azi.

 

Avantajele politei RCA de la Generali Asigurari:

 • Beneficiezi de reducere in cazul in care ai un profil bun de risc
 • Generali Asigurari face plata daunelor rapid si fara incidente, direct catre unitatea care executa reparatiile, fara neplaceri si grija unor procese anevoiase si nedorite.
 • Ai asistenta rutiera inclusa pentru autovehiculele cu masa de pana la 2,5 tone, beneficiind de de tractarea autovehiculului nedeplasabil daca te faci vinovat de producerea accidentului si prejudicierea unui tert.

 

Generali s-a gandit la tot, poti opta pentru CASCO + RCA, un pachet ce ofera pe langa un pret special pentru asigurarea RCA si extinderea teritoriala a asigurarii CASCO in afara Romaniei, in cele 38 de tari in care valideaza asigurarea obligatorie RCA încheiata la Generali Asigurari.

 

Calculeaza RCA

 

ASIGURAREA CASCO GENERALI

 

Odata incheiata polita CASCO la Generali ai acoperite diverse riscuri care pot duce la distrugerea, avarierea sau disparitia totala a autovehiculelor pe care le utilizezi, fie tu personal, fie pentru a iti desfasura activitatea zilnica.

 

Riscurile acoperite sunt urmatoarele:

 • Incendiu sau explozie
 • Acte de vandalism
 • Evenimente socio-politice
 • Furt total sau partial al autovehiculului
 • Avarii accidentale cauzate de ciocniri sau loviri
 • Evenimente naturale

Avantajele politei CASCO de la Generali:

 

 • In functie de numarul de ani consecutivi fara daune vei primi bonusuri atractive de reinoire a politei.
 • Poti selecta pachetul CASCO care ti se potriveste cel mai bine.
 • Pentru fiecare polita CASCO incheiata beneficiezi gratuit de ASISTENTA RUTIERA 24 / 24h prin serviciul Assist Plus, tractarea autovehiculelor nedeplasabile.
 • Promptitudine in plata despagubirilor, daunele fiind platite direct catre unitatea reparatoare prin urmare fara a fi nevoie sa faci plata reparatiei si sa astepti decontarea acesteia.

 

Cere oferta asigurare CASCO

 

ASIGURARI PENTRU LOCUINTA GENERALI

 

Numai la Generali poti alege din cele cinci variante flexibile de acoperire.

 

EUROCASA STANDARD este acel tip de asigurarea de locuinta care iti confera liniste stiindu-ti casa protejata. Poti sa uiti de multitudinea de riscuri de la incendii la explozii etc. Iti poti asigura locuinta si biroul, mai mult decat atat ai posbilitatea de a alege suplimentar sa iti protejezi inclusiv valorile, indiferent ca vorbim despre bijuterii, obiecte rare sau de colectia de carti etc.

 

EUROCASA MEDIE.  Vei avea un pachet Standard care acopera o paleta larga de riscuri, iar cu EUROCASA medie ai acum si mai multe optiuni din care poti sa alegi. Ai mai multa siguranta la un pret foarte accesibil. Fata de riscurile acoperite de pacheetul STANDARD, in plus EUROCASA MEDIE iti ofera protectie impotriva pagubelor produse de calamitati naturale.

 

EUROCASA COMPLETA este acel tip de asigurare cate iti pune locuinta la adapost de aproape toate evenimentele nedorite care ar putea aparea. Acest tip de asigurare de locuinta acopera nu numai riscurile incluse in varianta Standard si Medie, ci si multe altele menite sa iti faca viata mai usoara:

 

 • Cutremur
 • Daune provocate de chiriasi
 • Daune cazate altor persoane ca urmare a unui incendiu sau exploziei
 • Inundatii si aluviuni, fenomene atmosferice, prabusirea, alunecarea sau surparea terenului, greutatea stratului de zapada
 • Raspundere civila decurgand din proprietatea cladirii si aici includem daune avarii la instalatille de apa.
 • Raspunderea civila a familiei, la locatia asigurata.

 

EUROCASA COMPLETA PLUS, excelenta pentru apartamentul tau, casa cabinet profesional sau vila. Ai la dispozitie un pachet complet de riscuri asigurate, prin care poti uita de orice problema. 

 

Include si raspunderea civila a familiei si o serie de alte riscuri aditionale, evenimente neprevazute cat si evenimente naturale ca incendiu, transnet, explozie, cadere aparate de zbor, lovirea de catre autovehicule rutiere ale tertilor, fum, gaz, vapori (din eveniment accidental), raspunderea pentru daune cauzate vecinilor sau altor terte persoane prin incendiu, dar si raspunderea pentru prejudicii cauzate tertelor persoane derivata din proprietatea asupra cladirii asigurate.

 

Sunt acoperite riscurile de calamitati naturale:

 • Inundatii, Aluviuni
 • Greutatea stratului de zapada
 • Cutremur
 • Fenomene atmosferice cum ar fi grindina, furtuna etc
 • Prabusire sau alunecare de teren

 

EUROCASA FlexiPlus

 

Acest tip de asigurare se adreseaza imobilelor construite dupa 1950, cu structura de rezistenta din beton armat sau caramida si care nu sunt situate in zonele seismice de risc, predispuse la inundatii sau alunecari de teren. Esti protejat in cazul producerii unor evenimente ca: Incendiu, trasnet, explozie, caderea aparatelor de zbor si a vehiculelor spatiale, lovirea de catre vehicule rutiere, daune provocate de fum sau vapor etc. Inundatii si aluviuni, fenomene atmosferice, prabusirea, alunecarea sau surparea terenului, grindina, greutatea stratului de zapada. Se acorda despagubiri in urmatoarele cuantumuri:

 

 • in limita a 30% din suma asigurata pentru bunurile achizitionate pe parcursul asigurarii
 • daune cauzate tertilor in limita a 5.000 Lei pe eveniment pentru raspunderea civila fata de terti
 • si in limita a 5000 de lei in cazul anularii calatoriei in strainatate

 

Cere oferta asigurare locuinta

Nu ai timp să completezi?
Lasă-ne telefonul sau email-ul și te contactăm noi *
Noutăți
Îți expiră RCA-ul?
Spune când și te anunțăm noi care este cel mai bun preț RCA.