S.C. SPECIAL OFFICE EXPERT CONSULT S.R.L. este o companie de consultanță, (franciză Transilvania broker) și brokeraj în domeniul asigurărilor și reasigurărilor, ce se adresează atât persoanelor juridice cât și persoanelor fizice.

În funcție de dezvoltarea portofoliului și de solicitările clienților, compania dezvoltă o colaborare treptată cu specialiști pentru fiecare tip de servicii oferite.

O echipa cu experiență îndelungată în domeniul asigurărilor vă stă la dispoziție pentru a vă oferi prețuri RCA și, la solicitarea dumneavoastră, recomandările de care aveți nevoie pentru a face cea mai bună alegere.

Avantaje client:

  • Comandă asigurarea RCA prin intermediul nostru și beneficiezi și de consultanță daune

Activitatea companiei

S.C. SPECIAL OFFICE EXPERT CONSULT S.R.L. oferă, la cererea clientului, o gama variată de produse și servicii de asigurare și reasigurare.

  • Prezentarea de soluții de asigurare complete, adaptate domeniului de activitate al companiei, strategiei de management al riscului și disponibilității financiare.
  • Reprezintă interesele clientului în relația cu companiile de asigurări și reasiguratorii, negociind condițiile și termenii contractelor de asigurare pentru obținerea unor condiții corecte și avantajoase.
  • Analizează toate detaliile contractelor sau ofertelor de asigurare și prezintă clientului ofertele, într-o manieră profesională, explicând modul în care funcționează polița de asigurare.
  • Acordă consultanță în caz de daune, pentru evaluarea, negocierea și stingerea acestora.
  • La solicitarea clienților, recomandă măsuri de prevenirea și limitarea daunelor.

Date generale

S.C. SPECIAL OFFICE EXPERT CONSULT S.R.L. este înregistrată la Registrul Comerțului Argeș sub numărul J3/200/13.02.2013, având cod unic de înregistrare 31224270.

Puncte de lucru:

  • Pitești, Str. Mircea Vodă nr.42, cam. 0.9 (incinta AUTODACIA S.A.)
    Tel/Fax: 0248/250.084
Nu ai timp să completezi?
Lasă-ne telefonul sau email-ul și te contactăm noi *
Noutăți
Îți expiră RCA-ul?
Spune când și te anunțăm noi care este cel mai bun preț RCA.