Anul 1994 este anul înființării companiei de asigurari Allianz – Tiriac. Pe atunci compania se numea Societatea de Asigurari ”Ion Țiriac” SA (ASIT) iar in numai 6 ani de la îinființare Allianz-Tiriac Asigurări ajunge pe locul doi in topul celor mai importanti asiguratori la nivel național . Anul 2000 aduce cu sine integrarea ASIT in grupul german de asigurări Allianz, fapt ce a imbunătățit considerabil pozitia societății pe piața autohtonă de asigurărari. Astazi compania este prezenta cu sucursale deschise in intreaga tara pentru ca prodisele Allianz-Țiriac sa poată fi accesibile pentru o plaja cât mai largă de persoane.

 

Astazi Allianz - Țiriac are o oferta larga de produse de asigurari: auto, sanatate, bunuri, viata, raspundere dar si pensii private.

 

Asiguarea RCA Allianz - Țiriac

 

Acest tip de asigurare are ca obiect acoperirea prejudiciilor provocate terților ca urmare a producerii evenimentului asigurat prin accidente de autoturisme, atat pe teritoriul țarii, dar si în afara acestuia, conform Cartii Verzi si este destinat persoanelor fizice si celor juridice cu domiciliul sau sediul pe teritoriul Romaniei.  Conform legii in vigoare riscurile acoperite de asigurarea RCA de la Allianz-Țiriac sunt dupa cum urmează: 

 

 • pagube materiale, vatămari corporale sau in caz de deces, prejudicii ce nu au caracter patrimonial
 • pagube aduse de lipsa de folosinta a autoturismului si cheltuieli de judecata efectuate de persoana prejudiciata.

 

Calculeaza RCA

 

Asigurarea CASCO Allianz - Țiriac

 

Acest tip de asigurări sunt optional a fi încheiate între persoane fizice sau juridice cu domiciliul, sediul sau reședinta in România pentru autoturisme înmatriculate în țara noastră sau în străinătate si acoperă daune survenite ca urmare a avariilor provocate de diferite accidente. Situațiile neplacute sunt acoperite la Allianz - Țiriac prin 2 tipuri de asigurări Asigiurarea CASCO ACCESS si Asigurarea Casco NAVIGATOR.

 

 • Asigurarea Casco Access-  o astfel de asigurare se încheie exclusiv pentru autovehiculele având o vechime cuprinsă între 4 și 8 ani și doar pentru anumite marci cum ar fi: Ford Fiesta sau Focus, Renault Clio si Megane, Dacia Logan, Volksvagen Polo si Golf, Opel Corsa, Astra, Skoda Fabia si Octavia.  Doar cu anumite exceptii francisa este optionala și are o valoare de 200 Lei.

 

Dauna totala in acest caz se despăgubese ca urmare a sumei asigurate iar pentru daune parțiale se face intr-un cuantum de maxim 5.000 lei per fiecare eveniment indiferent de numarul de daune din acel an.

 

Asigurarea Allianz - Țiriac Casco Access acoperă urmatoarele riscuri: explozii, incendii, actiuni mecanice sau de violența, furt total sau partial, inclusiv vandalism.  Avarii ca urmare a derapari, zgarieturi, rasturnari sau coliziune cu orice obiect mobil sau imbil aflat în interiorul autoturismului sau în afara acestuia.

 • Asigurarea Casco Navigator : Acest tip de asigurare asigura o gama foarte diversificată de riscuri, in același timp Casco Navigator de la Allianz - Țiriac este flexibila si protrivita pentru orice tipuri de masini. Acest tip de asigurare se clasifica in funcție de doua clase de risc, A si B și se poate încheia pe o perioada mai mică de un an dar nu mai mica de 6 luni. Optând pentru Asigurarea Casco Navigator ești asigurat și in afara țării nu numai in România. Fransiza este optională cu excepția anumitor situații.

 

In cazul asigurării CASCO NAVIGATOR riscurile acoperite sunte foarte variate. Pentru clasa A de risc includ coliziunile, ciocnirile, lovirile, exploziile, fenomenele naturale si incendiile. In cazul clasei B de risc se includ furtul total, furt partial precum si tentativa de furt, iar pentru ambele clase se includ extindere teritoriala cu conditția ca asiguratul sa aibă RCA la Allianz - Țiriac, asigurarea bunurilor personale din vehicul, asigurare de deces pentru asigurat in caz de boală, asigurare de accident pentru persoanele aflate in autovehicul si nu în ultimul rând serviciu asistență rutieră standard.

 

Vandalismul, intrarea  autoturismului in locuri inundabile, circulația in afara drumurilor publice si asistența rutieră fac obiectul unor clauze suplimentare.  Allianz - Țiriac ofera anumite bonusuri in funție de diferiți factori cum ar fi numarul de mașini asigurate, în cazul reînoirilor etc.

 

Cere oferta asigurare CASCO

 

Asigurări  pentru locuință Allianz – Țiriac

 

ASIGURAREA CONFORT – alege acest tip de asigurare de locuință și ești asigurat timp de trei ani de zile neântrerupt. În caz de despăguire primești contravaloarea pagubelor asigurate integral fara nicio o deducere penrtu că asigurarea CONFORT este un tip de asigurare fără fransiză. Această asigurare acoperă majoritatea riscurilor cum ar fi: explozie, trăznet, furtună, cutremur, inundații si aluviuni, ploaie torențială, grindină, inundațiii generate de apa de conductă, vandalizm si furt prin efracție.

 

Apartamentul tău poate fi asigurat pentru 600 Lei anual, in timp ce pentru toate bunurile din el va trebui sa platesti numai 90 lei. În funcție de anumiți factori poti beneficia de diverse rediceri.

 

Prin intermediul poliței de asigurare CONFORT îți poți asigura doar locuința sau locuința si bunurile din aceasta.  In cazul daunelor produse de riscurile acoperite polita acoperă in totalitate locuința ta inclusiv garaj si anexe, deasemenea pot  fi asigurate si locuințele a coror valoare nu depaseste 600.000 Lei.  Bunurile care se afla in casa ta inclusiv anexe se pot asigiura si aici includem:

 • Bunuri electrocasnice și alte obiecte casnice
 • Aparatură electronică
 • Mobilier inclusiv covoare si mochete
 • Obiecte vestimentare inclusiv incălțăminte si lenjerie
 • Unelte, scule si materiale de construcție

 

Valoare maxim asigurata pentru bunuri este de maxim 70.000 Lei.  In categoria riscurilor acoperite includem: 

 • Explozie, trăznet, căderea aparatelor de zbor, incendiu
 • Uragan, Vijelie, Furtuna, Tornada, ploaie torențială, grindină
 • Vandalism prin efracție sau tâlhărie și furt prin efracție sau acte de tâlhărie
 • Pagube produse prin greutatea zăpezii  sau a gheții.
 • Pagube produse de avalanșa zăpezii, unda de șoc provocată de avioane, lovirea de catre un autovehicul
 • Tulburări civile, greve, cadere accidentală de corpuri, inundarea provocată de apa de la conductă.

 

Riscurile catastrofice sunt deasemenea acoperite:

 • Pagube produse de unudații si aluviuni
 • Pagubele produse de cutremurul de pamânt, inclusiv prăbusirea si aluneacarea de teren.

 

Asigurarea locuinței si a bunurilor ARMONIA

 

Prin polița de asigurări pentru locuință ARMONIA, Allianz - Țiriac Asigurări te ajuta sa îți reconstruești locuința distrusă.  Asigurarea ARMONIA include:

 • Clădiri si si alte construcții cu destinație de locuit impreună cu anexele din gospodărie etc.
 • Bunurile aferente locuinței asigurate

 

La capitolul clădiri sunt asigurate inclusiv conductele de alimentare cu apa potabilă, țevi interioare și calorifere, tevi si conducte de calalizare interioară, instalația electrcă a clădirii, obiecte sanitare, tavanuri false si corpuri de ilimunat etc.  Perioada asigurată este de minim 3 luni cu precizarea ca orice lună se consideră luna intreagă.

 

Asigurarea locuințelor și bunurilor ARMONIA are două tipuri de acoperire:

 • STANDARD: trăsnet, incendiu, explozie urmată sau ne urmată de incendiu indiferent dacă a avut loc in afara clădirii, fără a fi cauzat de dispozitive explosive, căderea aparatelor de zbor,  a obiectelor transportate sau impactul cu acestea etc
 • STANDARD EXTINSĂ:  riscurile prevăzute in cazul acoperirii STANDARD plus: furtună, vijelie, tornadă, uragan, ploaie torențială, grindină, vandalism, furtul produs prin efrectie, izbirea sau lovirea din exterior de către autovehicule, distrugeri provocate de animale, greutatea zăpezii sau a gheții, avalansa de zăpadă, inundarea etc

 

Asigurarea complexă a locuinței, bunurilor și membrilor familiei tale INTEGRA:

 

STANDARD si STANDARD EXTINSA și pe lânga polița ARMONIA acopera si riscul de accidente sau vatamari pentru membrii familiei.  

Acoperă riscul de deces din boală pentru titularul poliței de asigurare, deces sau invaliditate ca urmare a accidentelor suferite de asigurat.

Nu ai timp să completezi?
Lasă-ne telefonul sau email-ul și te contactăm noi *
Noutăți
Îți expiră RCA-ul?
Spune când și te anunțăm noi care este cel mai bun preț RCA.