Uniqa Asigurări este o companie de asigurări îinființată in anul 1990 sub numele de UNITA Asigurări in Timișoara. În anul următor își începe activitatea pe piața asigurărilor de viață urmând ca cinci ani mai târziu să inceapă a practica si asigurărilor generale, domeniu de activitate pe care îl dezvoltă cu consecventă in urmatorii ani. Începând cu anul 2004 sediul central al societătii este mutat in București, compania este cumpărată in anul 2008 de catre UNIQA GROUP și astfel devine UNIQA Asigurări.  La momentul de fata UNIQA Asigurari deține peste 124 de agenții si mai mult de 44 de sucursale.   

 

ASIGURAREA RCA UNIQA

 

Acest tip de asigurare este destinat persoanelor fizice si juridice având sediu, domiciliul pe teritoriul Romaniei  si are ca obiect acoperirea prejudiciilor provocate terților ca urmare a producerii evenimentului asigurat prin accidente de autovehicule, atat pe teritoriul Romaniei, cat si in afara acestuia, conform conventiei Carte Verde.

 

Despăgubirile se acordă in urmatoarele situatii:

 

  • indiferent de locul in care s-a produs evenimentul: drumuri nedeschise circulatiei, durmuri publice, in incinte sau in orice alt loc, atât pe timpul deplasării sau in timpul staționării autoturismului asigurat.  
  • In cazul pagubelelor produse de instalațiile sau dispizitivele montate the autoturisme, și numai in  timpul cât acestea sunt montate de acestea, cât și pagubele cauzate de remorci, atașe ori semiremorci, dar numai cand acestea sunt atașate de un autovehicul asigurat incluzând aici pagubele produse din cauza dezprinderii accidentale a acestora de autovehicule. 
  • In cazul in care paguba respectivă este din cauza conducătorului autovehiculului, prin fapta lucrului, prin risipirea, caderea accidentală a substanțelor sau a produselor ce au fost transportate.

 

Cartea Verde ce vă este inmânată odată cu polița RCA și este valabilă pe intreg teritoriul UE dar și in următoarele state:  Elvetia, Albania, Andora, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Cipru, Moldova, Macedonia, Norvegia, Islanda, Rusia, Serbia , Turcia, Israel, Belarus, Iran, Maroc, Ucraina si Tunisia.  Documentele de asigurare eliberate penrtu Cipru prevăd răspunderea asiguratorului și este limitată la aria geografică a acestei tări, pentru Serbia răspunderea asiguratorului prevăzute in documentele de asigurare eliberate pentru aceasta tară este limitate la aria geografica a Republicii Muntenegru si acele arii geografice aflate sub controlul Guvernului Serbia.

 

Calculeaza RCA

 

ASIGURAREA CASCO UNIQA

 

La Uniqa Asigurări, Polița Casco este o polița de tip ”Toate Riscurile”, aducând după sine extinderea in afara României fara ca asiguratul sa plătească o primă suplimentară.  Polita CASCO de la UNIQA este de doua tipuri: Full CASCO si CASCO PARTIAL in acest ultim caz tarifele fiind reduse cu 50% fata de full casco. La UNIQA Asigurari poti opta pentru unul dintre cele doua pachete de riscuri cuprinzatoare la alegerea fiecarui asigurat. Pachetul Full CASCO cuprinde: ciocniri, coliziuni, izbiri, răsturnări, loviri, daune produse de autori necunoscuți, furt, tâlharie sau efractie, vandalism, spargerea geamurilor, ca urmare a riscurilor asigurate, daune produse de animale, cum ar fi loviri, rosături, incendiu, explozie, fenomene naturale ca și avalanșe, grindină, inundatie, trăsnet, cutremur etc.

 

In cazul poliței CASCO Partial in cadrul riscului asigurat includem furtul, tâlhăria si sau efractia, vandalismul, spargearea geamurilor etc. Daunele produse de animale cum ar fi lovirile sau rosăturile, incendiile si exploziile. Deasemenea fenomenele naturale cum ar fi avalansa, grindina, furtuna, trăsnetul, cutremurul, avalansa sunt riscuri asigurate prin intermediul poliței CASCO PARTIAL de la UNIQA Asigurări specificând faptul ca tarifele sunt reduse cu P fata de tariful unui FULL CASCO.

 

In categoria altor riscuri acoperite de asigurare includem: daunele produse autovehiculelor ca urmare a descărcării sau incărcării, transportării in sau din plarforme rutiere sau a tractării in timpul transportului naval, aerian sau maritim. Deasemenea sunt asigurate pagubele ce sunt produse oricărui ansamblu sau parti componente din autovehiculul asigurat, pe tot parcursul transportului. Ca urmare a operațiunilor de încărcare sau descărcare a marfurilor în sau din autovehicul sunt asigurate pagubele produse produse autovehiculului asigurat ca urmare a acestei operații.  Deasemenea pentru a salva autovehiculul sau constructia in care se află acesta sunt asigurate pagubele produse autoturismului asigurat, prilejuite de măsurile luate în timpul producerii evenimentului asigurat.

 

Cere oferta asigurare CASCO

 

ASIGURĂRI PENTRU LOCUINTA UNIQA

 

Uniqa Asigurari are un portofoliu cuprinzator de asigurări de locuintă, cu scopul de a oferi  mai multă siguranță celor care doresc sa-și protejeze familia de riscuri iminente care apar in viața de zi cu zi.

 

Polița de Asigurare Locuință si Protecție asigură locuința indiferent ca este apartament, casa sau vila, bunurile din lociunță si rezolvarea problemelor provocate unor terti.  Aceasta poliță de asigurare de la UNIQA are trei pachete care cuprind următorii factori de risc: incendii si alte riscuri asociate pentru lociunță dar și pentru bunuri.  

 

Polița Lociunță & Siguranță de la UNIQA Asigurări este disponibil in 3 pachete de asigirare: PLUS, AVANTAJ si SIGUR fiecare conținând grade din ce in ce mai complexe de asigurare sprea a vă aduce linistea dorita de dumnevoastră.

 

Cere oferta asigurare locuinta

Nu ai timp să completezi?
Lasă-ne telefonul sau email-ul și te contactăm noi *
Noutăți
Îți expiră RCA-ul?
Spune când și te anunțăm noi care este cel mai bun preț RCA.