Compara oferte

Alege cel mai ieftin RCA

Trimite comanda

 

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului  

Prin utilizarea site-ului Plata-rca.ro se intelege ca utilizatorul a citit prezentul regulament si si-a dat acordul asupra clauzelor stipulate in el:

1. Definitii
Termenii utilizati in Termeni si conditii se definesc astfel:
- Utilizator - orice persoana fizica sau reprezentant al unei persoane juridice care acceseaza site-ul indiferent de scopul cu care o face (plasarea unei comenzi sau scop informativ)
- Site – toate paginile web accesibile pe internet la adresa http://www.plata-rca.ro reprezentand toate informatiile statice si dinamice, foldere si elemente grafice, scripturi si alte elemente informationale, destinata incheierii contractelor de asigurare, informarii utilizatorilor despre preturile asiguarilor,  conditiile de asigurare, situatiile neprevazute cu care se pot confrunta ca si obligatiile statutului de asigurat.
- Asigurat - persoana fizica sau juridica detinatoare a unui contract de asigurare cu un asigurator; calitatea care atrage dupa sine in mod automat acordul asupra conditiilor de asigurare si obligatiilor partilor implicate in incheierea lui, in momentul efectuarii platii.
- Asigurator - persoana juridica romana sau straina ori societatea mutuala, autorizata in conditiile Legii nr.32/2000 privind societatile de asigurare si supravegherea asigurarilor, sa exercite activitati de asigurare;
- Date cu caracter personal - conform Legii nr.677/ 2001 termenul este definit astfel: orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
 

2. Prestatorul de servicii
2.1 Serviciile sunt prestate de societatea S.C. SPECIAL OFFICE EXPERT CONSULT S.R.L. denumita in continuare Special Office cu sediul in Bascov si autorizata sa incheie polite de asigurare cu societatile de asigurare mentionate pe site.

2.2 Special Office are urmatoarele date de identificare: societate cu raspundere limitata cu sediul in Str. Florea nr. 94A, Bascov, Arges, avand capitalul social 25.000   RON si fiind inmatriculata la Registrul Comertului Arges sub numarul J3/200/13.02.2013, avand cod unic de inregistrare 31224270.

 

3. Regulile de prestare ale serviciilor prin intermediul site-ului

3.1In cadrul site-ului Special Office presteaza servicii de intermediere pentru incheierea politelor de asigurare in numele si in favoarea asiguratorilor cu care detine un contract de colaborare.
3.2 Special Office a facut toate demersurile si depune toate eforturile pentru a proteja pagina de internet si informatiile transmise prin utilizarea de diverse scripturi de protectie si a variate protocoale de acces parolat pe serverul bazei de date.

3.3 In cazul in care utilizatorul constata in momentul livrarii sau ulterior acestui moment faptul ca polita de asigurare emisa de catre Special Office conform comenzii lansate de catre client contine erori, exclusiv din vina utilizatorului care a trecut in formularul de comanda date/informatii gresite, neconforme cu realitatea, acesta poate solicita anularea politei /rectificarea erorilor si emiterea si livrarea unei alte polite. Daca, in situatia enuntata mai sus, utilizatorul va solicita emiterea si livrarea unei alte polite, atunci acesta va fi obligat sa achite o taxa. In cazul anularii unei polite, indiferent daca polita respectiva urmeaza sa se refaca sau nu, utilizatorul este obligat sa completeze declaratia tip prin care solicita anularea politei.

4. Clauze cu privire la confidentialitate datelor
4.1 Toate datele personale furnizate de utilizator operatorului prin intermediul site-ului sunt necesare si colectate pentru identificarea celei mai avantajoase oferte pentru client/ utilizator si sunt prelucrate si utilizate pentru incheierea contractului de asigurare (polita de asigurare) al carei valabilitate este strans conditionata de autenticitatea lor.
4.2 Utilizatorul are obligatia de a furniza datele cerute complet, corect si adevarat pentru incheierea unui contract de asigurare perfect valabil. Furnizarea gresita a acestora atrage dupa sine penalizari in conformitate cu legea, iar utilizatorul se face responsabil de suportarea acestora.
4.3 Special Office nu vinde, nu inchiriaza, nu transfera date personale identificabile nimanui, garantand confidentialitatea datelor furnizate de catre utilizator.

4.4 Special office  poate sa trimita date personale identificabile despre utilizator catre alte companii sau persoane, numai in urmatoarele cazuri:

  • avem consimtamantul utilizatorului pentru a oferi aceste date;
  • este necesara furnizarea unei parti din datele personale ale utilizatorului pentru a va livra contractul/contractele de asigurare;
  • in cazul in care raspundem la citatii, ordine ale instantelor de judecata, actiuni legale sau oricarei cereri legitime a autoritatilor.

5. Dispozitii finale
5.1 Conditia beneficierii de serviciile oferite prin folosirea paginilor de internet www.plata-rca.ro este acceptarea hotararilor prezentelor Termeni si conditii.

5. 2 Utilizatorul poate renunta in orice moment la utilizarea website-ului daca nu este de acord cu prezentul acord Termeni si Conditii si totodata poate solicita incetarea imediata a prelucrarii datelor furnizate prin depunerea sau transmiterea la sediul central Str. Florea nr. 94A, Bascov, Arges a unei cereri scrise semnate si datate in care se va preciza acest lucru. Reclamatia depusa trebuie sa contina cel putin urmatoarele date: informatii privind Utilizatorul, prenumele si numele acestuia, e-mail-lul, adresa de corespondenta precum si descrierea problemei, la care se refera reclamatia.

 

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+