Asigurarile de accidente persoane parte din programele de beneficii oferite de catre angajatori

Un studiu recent privind accidentele grave si mortale la locul de munca in Uniunea Europeana publicat de catre departamentul de Statistici Europene la Locul de Munca (ESAW), arata ca peste 2,7 milioane de accidente grave si aproximativ 3.700 de accidente fatale au avut loc in timpul orelor de munca, in UE. Studiul plaseaza Romania pe locul doi in UE , cu 3,8 accidente mortale la 100.000 de angajati.

Portugalia este tara cu cea mai mare incidenta a accidentelor mortale petrecute la locul de munca : 4,3 decese la 100.000 persoane angajate. Locul trei este ocupat de catre Letonia cu 3,6 decese la 100.000 angajati.

Referitor la accidentele grave la locul de munca, Romania inregistreaza cel mai scazut scor: sub 100 de accidente serioase la 100.000 angajati.  Studiul arata de asemenea , faptul ca rata medie de incidenta pentru accidentele grave la locul de munca este mai mare cu 4,9 mai mare pentru barbati decat cea inregistrata la femei.  O explicatie a acestei diferente o constituie natura muncii desfasurate.

Companiile de asigurari ofera pachete personalizate de asigurari specifice in cazul accidentelor.  Acestea pot fi incluse de catre angajator in asa zile pachete “employee benefits”  oferite angajatilor.   Aceste pachete sunt printre cele mai agreate beneficii de catre angajati pe langa cele salariale.

Asiguratorii au subscris in prima jumatate a acestui an, prime in valoare de 36,4 milioane lei pe segmentul asigurarilor de accidente si boala.  

 

 

    

 

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 

PENTRU ALTE ASIGURARI

- CASCO

- locuinte persoane fizice

- bunuri si cladiri persoane juridice

- medicale de calatorie

SUNA ACUM!

0248/250.084

 
 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+