Compara oferte

Alege cel mai ieftin RCA

Trimite comanda

Despre noi

S.C. SPECIAL OFFICE EXPERT CONSULT S.R.L. este o companie de consultanta ,(franciza Transilvania broker) si brokeraj in domeniul asigurarilor si reasigurarilor, ce se adreseaza atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice.

In functie de dezvoltarea portofoliului si de solicitarile clientilor, compania dezvolta o colaborare treptata cu specialisti pentru fiecare tip de servicii oferite.

O echipa cu experienta indelungata in domeniul asigurarilor va sta la dispozitie pentru a va oferi preturi RCA si, la solicitarea dumneavoastra, recomandarile de care aveti nevoie pentru a face cea mai buna alegere.

Avantaje client:

  • Comanda asigurarea RCA prin intermediul nostru si beneficiezi de:
  • consultata daune

Activitatea companiei

S.C. SPECIAL OFFICE EXPERT CONSULT S.R.L. ofera, la cererea clientului, o gama variata de produse si servicii de asigurare si reasigurare.

  • Prezentarea de solutii de asigurare complete, adaptate domeniului de activitate al companiei, strategiei de management al riscului si disponibilitatii financiare.
  • Reprezinta interesele clientului in relatia cu companiile de asigurari si reasiguratorii, negociind conditiile si termenii contractelor de asigurare pentru obtinerea unor conditii corecte si avantajoase.
  • Analizeaza toate detaliile contractelor sau ofertelor de asigurare si prezinta clientului ofertele, intr-o maniera profesionala, explicand modul in care functioneaza polita de asigurare.
  • Acorda consultanta in caz de daune, pentru evaluarea, negocierea si stingerea acestora.
  • La solicitarea clientilor, recomanda masuri de prevenirea si limitarea daunelor.

Date generale

S.C. SPECIAL OFFICE EXPERT CONSULT S.R.L. este inregistrata la Registrul Comertului Arges sub numarul J3/200/13.02.2013, avand cod unic de inregistrare 31224270.

Puncte de lucru:

  • Pitesti, Str. Mircea Voda nr.42, cam. 0.9 (incinta AUTODACIA S.A.)
    Tel/Fax: 0248/250.084
 

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+