DEOARECE  COMPANIA ASTRA ASIGURARI A INTRAT IN PROCES DE FALIMENT PANA LA LAMURIREA SITUATIEI FINANCIARE A FIRMEI NU PUTEM SA ONORAM COMENZILE PENTRU ACEASTA FIRMA.

 

MULTUMIM PENTRU INTELEGERE.

 

 

 

Compania ASTRA ASIGURARI este una dintre cele mai mari companii de asigurari din Romania, aflandu-se la acest moment pe locul 3 in topul asiguratorilor autohtoni dupa marimea capitalului social.  Compania ASTRA beneficiaza de experienta de peste 30 de ani a fostei companii ADAS, punand totul in slujba clientilor sai. In scurt timp ASTRA ASIGURARI a ajus una dintre cele mai puternice companii de asigurari din intreaga tara.

 

ASIGURAREA RCA ASTRA

 

Asigurarea RCA de la ASTRA ASIGURARI este acel tip de asigurare prin care persoanele fizice sau juridice prejudiciate in urma unui accident auto produs din vina unui conducator auto asigurat este inditruit sa primeasca despagubiri pentru uramatoare tipuri de situatii:

 

 • Pagube materiale
 • Deces sau vatamari corporale,  inclusiv pentru prejudicii fara caracter patrimonial
 • Pagube ca urmare a lipsei de folosinta a autovehiculului avariat
 • Cheltuieli de judecata efectuate de catre persoana prejudiciata. 

 

 

Atat in timpul deplasarii, cat si in timpul stationarii vehicululului asigurat, aceste riscuri sunt acoperite indiferent de locul in care s-a produs accidentul.  Aici veti beneficia gratuit de extinderea limitelor teritoriale de acoperire ale contractului de asigurare RCA pentru un numar de 15 tari membre ale sistemului Carte Verde: Albania, Andorra, Bosnia si Hertegovina, Belarus, Croatia, Israel, Iran, Maroc, Moldova, Macedonia, Rusia, Serbia, Tunisia, Turcia, Ucraina.

 

Calculeaza RCA

 

ASIGURAREA CASCO ASTRA

 

ASTRA ASIGURARI va propune asigurarea EUROCASCO pentru autovehicule. Acest tip de polita este pentru toate riscurile, cu extindere in afara teritoriului tarii noastre, fara plata unei prime suplimentare, si este conceput pentru orice tip de vehicule avand o vechime de pana la 12 ani.

Detalii relevante despre asigurarea EUROCASCO de la ASTRA ASIGURARI:  ofera un sistem eficient si avantajos eficient de bonus-malus, pentru fidelizarea Asiguraţilor ASTRA.  Este un produs extrem de accesibil, oferind prime de asigurare avantajoase, ofertare si emitere rapida precum si protectie completă şi personalizată prin posibilitatea alegerii unor acoperiri multiple in funcţie de profilul şi opţiunile Clientului. Sistemul de frasizaeste optional.

 

Riscurile acoperite de polita EUROCASCO sunt urmatoarele:

 

 • Explozii si incendii
 • Furtul
 • Fenomenele naturale ce pot produce avarii autovehiculului ca de ex: inundatii, trasnet, cutremur, alunecari de teren, prabusiri, avalansa, precum si diferite fenomene atmosferice.
 • Avarii accidentale produse de diferite evenimente: ciocniri, loviri sau izbiri cu alte vehicule, animale sau cu orice corpuri mobile sau imobile aflate în afara autovehiculului. Zgarieri, caderi in prapastie a autovehiculului sau scufundarea ambarcatiunii pe care se afla autovehiculul cu prilejul transbordării sau caderi cauzate de ruperea podului.
 • Pagube cauzate autovehiculului ca urmare a deraparii sau rasturnarii ori ca urmare a caderii unor corpuri straine pe autovehicul.
 • Asistenta rutiera pe teritoriul tarii si in cazul cheltuielilor suplimentare ca urmare a producerii unui eveniment asigurat.

 

In  categoria clauzelor suplimentare includem:

 

 • Actele de vandalism
 • Furtul fara efractie
 • Intrarea apei in motor
 • Pierderea cheilor autovehiculului
 • Circulaţia în afara drumurilor publice

 

In cazul acestei polite, suplimentar se pot asigura:  bagajele pasagerilor din autovehicul, conducatorul auto si pasagerii din autovehicul pentru cazurile de invaliditate si deces, ca urmare a unui accident si asistenta rutiera pe teritoriul Europei.

 

Cere oferta asigurare CASCO

 

ASIGURARI PENTRU LOCUINTA ASTRA

 

POLITA DE ASIGURARE ÎMPOTRIVA DEZASTRELOR (PAD) – este de notoriate faptul ca inca din 2010 conform legii nr.260/2008 toti proprietarii de locuinte sunt obligati sa le asigure impotriva riscului de cutremur, alunecari de teren si inundatii. Valoarea pentru care sunt asigurate, precum si prima de asigurare difera in functie de materialele din care sunt construite astfel:

 

 • Cladiri de tip A – avand o structura de rezistentă din beton armat, metal ori lemn sau cu peretii exteriori din piatra, caramidă arsa ori din orice alte materiale rezultate în urma unui tratament termic şi sau chimic - pentru care se va plăti o primă de asigurare anuala in valoare de 20 EUR, valoare de asigure fiind in valoare de 20.000 Euro.
 • Cladiri de tip B – in aceasta categorie se inscriu constructiile cu pereţii exteriori din cărămidă nearsă sau orice alte materiale nesupuse unui tratement termic si/sau chimic - pentru care se va plati o prima de asigurare anuala în valoare de 10 EUR, valoarea de asigurare fiind de 10.000 Euro.  Aceasta polita este obligatorie a se incheia pana la sfarsitul acestui an.

 

Compania de asigurari ASTRA va pune la dispozitie si produsul de asigurare facultativa a locuintei denumit PAD Complet ce acopera o paleta mult mai larga de riscuri la un pret promotional.

 

ASIGURAREA PAD COMPLET

ASTRA ASIGURARI vine in sprijinul dumneavoastra printr-un nou produs de asigurare facultativ pentru a completa acoperirea politei PAD obligatoriu si pentru a va da posibilitatea alegerii valorilor ce urmeaza a fi asigurate.

 

In cazul politei PAD COMPLET riscurile acopertite sunt urmatoarele:

·         Explozie, cadere de corpuri, incendiu, fenomene atmosferice, lovire de catre autovehicule, avalanse, apa de conducta, furt, greutatea stratului de zapada etc.

·         Aici se includ si riscurile catastrofale acoperite de polita obligatorie de asigurare a locuintelor: cutremur, alunecări de teren şi inundaţii, doar pentru valori ce depăşesc limitele menţionate în lege conform tipului de locuinţă pe care îl aveţi în proprietate.

 

Cu asigurararea PAD complet in mod automat aveti asigurat si continutul locuintei pentru o valoare de 10% din valoarea ei, de asemenea puteti alege valoarea sumei asigurate a imobilului sau a apartamentului in care locuiti in functie de valoarea reala a acestuia.  Acest produs facultativ confera 3 avantaje majore fata de alte produse similare:

 • Polita de asigurare este emisa pe loc, dat fiind faptul ca emiterea se face in mod electronic.
 • Pretul acestei polite este unul excelent.
 • Si nu in ultimul rand emiterea se face extrem de rapid pentru ca datele sunt copiate automat in momentul incheierii politei PAD.

 

Produsul de asigurare facultativ PAD Complet se poate face numai in momentul incheierii politei PAD.

 

ASIGURAREA IMOBILIARA

Aceasta polita iti asigura locuinta impotriva unor evenimente neprevazute ca: incendii, explozii, cutremur, trasnet, inundatie sau orice alta calamitate naturala. Cu polita IMOBILIA, locuinta ta precum si bunurile eferente: mobilier, imbracaminte, electrocasnice sunt asigurate pentru toate evenimentele amintite mai sus, incluzand aici si furtul, talharie, avarii la instalaţiile de apa în serviciul clădirii sau daunele produse bunurilor asigurate de apa provenită dintr-un apartament învecinat, oricare ar fi cauza.

 

Care este obiectul asigurarii IMOBILIA de la ASTRA ASIGURARI?

 • Locuinta asigurata, aici incluzand si dependintele legate structural de aceasta
 • Bunurile tip continut
 • Locuinta asiguratului si bunurile tip continut

 

Suplimentar, asigurarea se poate incheia si pentru urmatoarele tipuri de evenimente: accidente întâmplate membrilor familiei în spaţiul de locuit, avarii accidentale, asistenţă locatar, spargerea geamurilor tip termopan din riscuri specifice si nu in ultimul rand raspunderea civila legala a Asiguratului pentru prejudicii cauzate vecinilor.

 

Asigurarea IMOBILIA confera cateva avantaje: se acorda o reducere a primei de asigurare in cazul platii primei de asigurare in rate sau integral, de asemenea, aplicarea oricarei fransize reduce prima de asigurare.

 

PAD PLUS

Un produs de asigurare a locuintei cu un raport calitate – pret extraordinar. Perioda asigurata este de 12 luni, iar la produse asigurate se incadreaza bunurile si cladirile. Riscurile acoperite sunt: cutremurul de pământ, alunecarile de teren, inundaţiile, acestea incadrandu-se in categoia riscurolor de baza, iar in categoria riscurilor aditionale includem:  incendiu, trăsnet, explozie, cădere de corpuri, fenomene atmosferice, izbire de către vehicule, greutatea stratului de zăpadă/gheaţă, avalanşă, apă de conductă, furt. Fară costuri suplimentare varianta PAD Plus Editie Limitata ofera Clauza Speciala denumita si Asistenta de Urgenta.

 

Ce trebuie retinut in cazul politei de asigurare facultativa a locuintei PAD Plus si PAD Editie Limitata este că, in primul rand, nu este nevoie de un inspector de risc, birocratia este eliminata nefiind necesara completarea unui chestionar, iar pretul oferit este avantajos.

 

Cere oferta asigurare locuinta

Nu ai timp să completezi?
Lasă-ne telefonul sau email-ul și te contactăm noi *
Noutăți
Îți expiră RCA-ul?
Spune când și te anunțăm noi care este cel mai bun preț RCA.