S.C. SPECIAL OFFICE EXPERT CONSULT S.R.L. vă oferă asigurări personalizate în funcție de nevoile dvs.

Puteți beneficia de: 

1. Asigurarea auto CASCO protejează posesorii de autovehicule pentru consecințele financiare ce decurg în urma situațiilor specificate în polița de asigurare, de obicei din cauza furtului sau avariilor accidentale. Nu este obigatorie și nu ține locul asigurării auto obligatorii RCA. Mașina se asigură la o valoare stabilită de asigurător, cât mai apropiată de valoarea reală a mașinii, luând în considerare valoarea acesteia la km 0 și gradul ei de uzură. Asiguratorul își asumă obligația ca, în cazul producerii de daune, să aducă autoturismul în starea de dinaintea evenimentului, fie că este necesară repararea sau înlocuirea unor piese. 

2. Asigurări pentru locuințăAsigurarea obligatorie pentru locuințe pentru persoane fizice este cea mai ieftină soluție de a vă proteja locuința în caz de inundație, cutremur sau alunecare de teren. Suma asigurată este de 10000EUR pentru construcțiile cu pereți exteriori din materiale netratate chimic sau 20000EUR pentru construcțiile cu structura din beton armat sau pereți tratați chimic. Dacă însă vreți să asigurați locuința la valoarea ei reală, vă recomandăm să încheiați și o asigurare facultativă pentru locuință, care vă va proteja împotriva incendiilor, exploziilor, avalanșă, furt de bunuri, apă de la conducte etc.

3. Asigurarea medicală de călătorie este necesară pentru călătoriile în afara țării, indiferent că este vorba de o excursie cu familia sau de o călătorie de afaceri. Asiguratorul acoperă cheltuielile medicale sau de repatriere în cazul îmbolnăvirii sau accidentării asiguratului în timpul călătoriei. Majoritatea asiguratorilor acoperă cheltuielile legate de intervenții chirurgicale de urgență, tratament ambulatoriu, medicamente, spitalizare. Prețul poliței depinde de perioada pe care se încheie asigurarea (între 2 și 365 zile), suma asigurată (5000-50000EUR), țara de destinație și vârsta asiguratului.  Pentru mai multe detalii vizitați pagină dedicată asigurărilor medicale de călătorie. 

Nu ai timp să completezi?
Lasă-ne telefonul sau email-ul și te contactăm noi *
Noutăți
Îți expiră RCA-ul?
Spune când și te anunțăm noi care este cel mai bun preț RCA.