Compara oferte

Alege cel mai ieftin RCA

Trimite comanda

 

ABC Asigurari

ABC Asigurari Reasigurari S.A este o societate infiintata in anul 1997 ce si-a inceput activitatea in octombrie 2000 prin lansarea produselor sale de asigurare. Este o societate cu capital privat integral romanesc avand actionariat format in principal din firme de costructii si din persoane fizice.  ABC Asigurari este cumparata in anul 2000 de catre Hidroconstructia S.A iar in august 2000 coopteaza in actionariat inca 4 firme de costructii si salariati ai acestora.

 

ASIGURAREA RCA DE LA ABC ASIGURARI

 

Pe intreg teritoriul tarii noastre asigurarea RCA este obligatorie si despagubeste tertele persoane afectate in urma accidentelor rutiere.  Prin aceasta polita, atat persoanele pagubite, cat si cea care se face vinovata de pagube sunt scutite de plata daunelor.  Automat, odata cu incheierea politei RCA ABC Asigurari se incheie si polita Carte Verde, acest tip de polita ne este de extrem ajutor in momentul cand circulam cu autovehiculul in strainatate.  

 

In cazul asigurari de raspundere civila de la ABC ASIGURARI despagubirile oferite se acorda in cazul urmatoarelor riscuri:

 

  • Pagube materiale
  • Pagube consecinta a lipsei de folosinta a vehiculului avariat
  • Vatamari corporale sau decese, adaugand si prejudiciile fara caracter patrimonial
  • Cheltuieli de judecata efectuate de persoana sau persoanele prejudiciate

 

La incheiere politei RCA la ABC Asigurari deja distingem un prim avanataj, faptul ca primesti acoperire prin Cartea Verde in tarile din UE.  Beneficiati de extindere gratuita in afara tarii la riscul de furt pe polita CASCO la incheierea unei polite RCA pe 12 luni la ABC Asigurari.

 

Calculeaza RCA

 

ASIGURAREA CASCO ABC Asigurari

 

Prin asigurarea CASCO de la ABC Asigurari se asigura riscurile de ciocniri, loviri, izbiri, rasturnari, incendii, explozii, vandalism sau orice fel de actiune dusmanoasa, precum si orice fel de catastrofe.  Polita este valabila pe intreg teritoriul Romaniei, iar la cerere se poate extinde si in afara teritoriului tarii.

 

Cere oferta asigurare CASCO

 

ASIGURAREA PENTRU LOCUINTA ABC Asigurari

 

ABC Asigurari Reasigurari va pune la dispozitie asigurarea obligatorie de locuinta, asigurare ce trebue sa intre in vigoare la maxim 6 luni de la data intrarii in vigoare a legii. 

 

Care este obiectul contractului de asigurare pentru locuinta? Reprezinta acoperirea riscurilor de cutremur, de inundatii sau de alunecari de teren pentru constructia cu destinatia locuirii permanente sau temporare, avand dotarile necesare pentru acest scop, situata pe teritoriul tarii noastre

Pentru acest gen de polita, prima de asigurare se plateste in cuatum integram si anticipat cu cel putin 20 de ore inainte de inceperea valabilitatii politei PAD. Se achita 20 de Euro pentru imobilele ce au ca destinatie de locuit de tip A: locuinte construite din beton armat, metal sau lemn cel putin 65% din constructie, iar suma asigurata este de 20.000 euro.

 

Pentru locuintele tip B – construite cu pereti din caramida nearsa, chirpici sau alt material ce nu a fost supus unui tratament termic, se va achita 10 Euro, iar suma asigurata reprezinta echivalentul in lei a sumei de 10.000 de euro.

 

In categoria RISCURILOR asigurate includem:

 

  • cutremurele de pamant, alunecarile de teren, inundatiile. Despagubirile in cazul producerii unui risc asigurat se acorda pentru pagubele provocate imobilului cu destinatia de locuit, pentru elementele constructiei precum si pentru dependinte, dotarile si utilitatile aferente spatiului de locuit.
  • Se acorda despagubiri pentru pagubele produse de seisme asupra locuintei, in cazul pagubelor provocate de ploile torentiale ori topirea brusca a zapezii si care au ca efect producerea de inundatii. Aceste daune sunt acoperite de ABC Asigurari daca sunt confirmate de primarul localitatii de unde este amplasata constructia.

 

 

Cere oferta asigurare locuinta

 

Nu ai timp sa completezi?

Lasa-ne telefonul sau email-ul si te contactam noi in maxim 2 ore*

 

Email:

 

Telefon:

 

* In intervalul orar 09:00-16:00, in zilele lucratoare

Iti expira RCA-ul? Spune cand...

Si te anuntam noi care este cel mai bun pret RCA.

 

Data:

 

Email:

 

Telefon:

 
 
Agentii RCA

Plata RCA pe Google+